top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Uitzendketen LPC wint prijs als grootste omzetstijger

Uitzendketen Labour Power Company, heeft de prestigieuze FlexTopGroeiers-prijs gewonnen als de grootste omzetstijger in de categorie 100-500 miljoen euro omzet. Met een indrukwekkende groei van 41,5% in het afgelopen jaar heeft LPC zijn positie als een solide speler in de uitzendsector verstevigd (inmiddels nummer 14 van Nederland) . Het bedrijf blijft gestaag groeien ondanks de huidige iets meer uitdagende marktomstandigheden. De verwachting is dat LPC nog voor het einde van 2023 de grens van een half miljard euro omzet zal doorbreken. LPC is vooral actief in de sectoren logistiek, industrie, techniek en de agrisector.


Cor Konings, CEO van Labour Power Company: “Het is een fantastisch resultaat dat we deze erkenning krijgen. Maar de eer valt vooral onze dochters ten deel. De overnames van International Flex Job en de holding WorkPlanit, bestaande uit Euro Planit, Europrofessionals en 1 Voud Arbo hebben voor een groot deel bijgedragen aan de groei maar er is ook een mooie autonome groei gerealiseerd. Wij werken in een zeer concurrentie-intensieve markt maar wij blijven sterk groeien door consistent goed werk te leveren en opdrachtgevers te helpen bij hun personeelsinvulling.”


Naast de overnames in 2022 houdt LPC ambitieuze plannen om verder uit te breiden. LPC heeft voor 2023 nog diverse overnames in de pipeline.

4 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page