top of page

OVER MIJ

David Gribnau

Als historicus afgestudeerd op het onderwerp "cabaret tijdens de jaren zestig" (afgestudeerd bij Jacques Klöters). Nadat ik eerst als archivaris bij het Theater Instituut Nederland en als reisjournalist voor het CJP heb gewerkt ben ik het communicatievak ingerold. Na 5 jaar bureauzijde (o.m. Hill & Knowlton Strategies), ben ik vijf jaar de persvoorlichter geweest van Randstad Nederland. Sinds 2006 eigen ondernemer en ik zou niet meer anders willen. Ik wil werken voor klanten die mij leuk vinden en die ik leuk vind. Die me energie geven en die ik energie geef. Zorgen dat ik een goede balans heb tussen werk en privé. Eigen baas werkt altijd? Dat vind ik eigenlijk niet. Ik geniet volop van andere zaken.

"Geniet van de dag!"

Misschien omdat ik mezelf eens een keer "goed ben tegen" gekomen. Na de nodige gesprekken lukt het me om veel meer te genieten van zaken. Gewoon de kleine dingen in het leven. Daar zou eigenlijk iedereen zich bewust van moeten zijn. Daarom zal het wellicht opvallen ik veelvuldig e-mails eindig met "Geniet van de dag!" Misschien om ook een beetje mezelf te helpen herinneren en niet te vervallen in de waan van de dag.

Journalisten over mij:

BNR Nieuwsradio

‘Ik zei het net al even dat ik David Gribnau al een van de fijnste persvoorlichters vind van Nederland, omdat hij heel makkelijk benaderbaar is en je kan hem heel makkelijk wat vragen want hij zoekt binnen een korte tijd een spreker voor je uit. En dat zorgt ervoor dat we ook zo’n goede relatie hebben met Randstad’.


Elsevier

‘Hij weet gewoon goed hoe de journalistiek werkt, en dat is ook fijn’.


Het Financieele Dagblad

‘Ik heb veel contact met David en het een heel open en toegankelijk persoon, als je iets vraagt krijg je meteen antwoord. En hij is duidelijk in wat hij wel en niet kan zeggen. Hij staat voor kwaliteit, statig, open etc.’.


Trouw

‘De beste voorlichters zijn toch wel de mensen die zich kunnen inleven in het werk van de redactie en wat nieuws is voor een journalist. Het contact is prettig en professioneel, maar ook met een vrolijke noot. Maar dat vind ik ook wel belangrijk. Dat het niet zo’n zakelijk contact wordt, want tenslotte is mijn werk ook niet zakelijk te noemen. Dus laten we het wel gezellig houden want dat bevordert de sfeer alleen maar’.

bottom of page