top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Tulpenfonds vraagt zzp’ers naar #watisjouwreden

Wat beweegt een zzp’er om een arbeidsongeschiktheidsverzekering (AOV) te regelen? Is het voor je familie, geeft het rust of juist de zekerheid? In een reclamecampagne vraagt Tulpenfonds naar de beweegreden door gebruik te maken van de hashtag #watisjouwreden. Want iedere zzp’er maakt zijn of haar eigen afwegingen om een financieel vangnet te regelen. Van verzekering, tot schenkkring of gezondheidscoach.


Maudie Derks, oprichter Tulpenfonds: “We staan met hart en ziel voor de zelfstandige, die gewend is zijn of haar eigen boontjes te doppen en heel goed in staat is alle stormen het hoofd te bieden. Trots zijn we op de flexibiliteit en daadkracht die aan de dag wordt gelegd. Toch kan het gebeuren dat je wordt geconfronteerd met een tegenslag. In onze campagne laten we zien wat redenen kunnen zijn voor zpp’ers om een financieel vangnet te regelen.’


Regel in ieder geval iets!

‘Als uitgangspunt voor het diverse productenaanbod van Tulpenfonds zeggen we altijd tegen elkaar “het maakt ons niet uit wat je regelt, áls je maar iets regelt!” Juist omdat dé zzp’er niet bestaat willen we inspelen op ieders wensen en daar mooie betaalbare oplossingen voor bieden. Dus daarom #watisjouw reden. Vertel het ons! Wees je van de risico’s en zoek een oplossing. Want niets regelen is wat ons betreft geen optie.’, aldus Derks.


In de bewustwordingscampagne #watisjouwreden treden zzp’ers op die wel al hun keuze hebben gemaakt. Deze zzp’ers hebben zich recent aangesloten bij het Tulpenfonds. Maar ook hier maakt het niet uit waar en bij wie je je je aansluit als je er maar over nadenkt en overgaat tot actie!


2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page