top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Nijmeegse positiviteitsexpert Mark Verhees verkoopt 10.000 boeken in eerste maand

Het boek van de manisch positieve Mark Verhees Eenvoudiger leven in onrustige tijden, is binnen een maand toe aan de derde druk. Al wekenlang staat het boek in de top 3 van meest populaire boeken bij Bol.com. Meer dan 10.000 exemplaren zijn verkocht. Het boek van de Nijmeegse auteur komt op een moment dat er volop onzekerheid is in de wereld en veel mensen kennelijk op zoek zijn naar rust, vertrouwen en positiviteit. Door een onverwacht overlijden werd het coronavirus tijdens het schrijven onderdeel van het verhaal. Eenvoudiger leven is een goudeerlijk, openhartig en optimistisch verhaal over tien gelukzones in jezelf.

Verhees: ‘Ik ben blij verrast met het succes. Kennelijk voorziet mijn boek in een behoefte. In een wereld vol chaos, onzekerheid en stress is het heerlijk om de rust, het vertrouwen en de kracht in jezelf te kunnen vinden. Dat was al zo, maar nu helemaal. We merken het ook aan reacties van lezers, die helemaal in het boek opgaan en er veel positieve energie van krijgen. Het is blijkbaar zo herkenbaar en voelbaar, dat het enthousiasme gedeeld wordt.'

Eenvoudiger leven in onrustige tijden blijkt mede door corona een tophit

Bijzondere tijden bieden bijzondere kansen voor vernieuwing en verbetering. Van angst naar vertrouwen. Van stress naar zelfverzekerdheid. Van dichtklappen bij tegenslag naar veerkrachtig openbloeien.

Mark Verhees, positiviteitsexpert, koos er in 2011 voor 1000 dagen lang iedere dag een positief bericht te gaan posten op internet en te kijken wat dit met hemzelf en de mensen die hij bereikte deed. Meer dan 600.000 mensen volgen zijn ‘Voor positiviteit’ op social media. Zijn quotes, scheurkalenders, boeken, trainingen en online-programma’s hebben honderdduizenden mensen blijvend positief beïnvloed. Mark is auteur van bestseller De Vibe. Zijn boek Eenvoudiger leven geeft hij in eigen beheer uit.

Het is mogelijk een recensie exemplaar op te vragen van het boek, stuur dan een mail naar: inspiratie@voorpositiviteit.nl.

Meer info: www.voorpositiviteit.nl/eenvoudiger-leven

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page