top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Meatless Farm vanaf nu verkrijgbaar via Flink

Meatless Farm Is vanaf nu beschikbaar via de supersnelle online supermarkt Flink. De samenwerking met Flink past in de strategie van Meatless Farm om lekkere plantaardige vleesalternatieven aan te bieden tegen een beter betaalbare prijs. De producten van Meatless zijn vers in plaats van voorgegaard, zijn kwalitatief goed en bevatten duurzame ingrediënten zoals erwten en peulvruchten afkomstig van eigen boeren. De samenwerking met Flink volgt op de recente ‘schap-opname’ bij Jumbo.


Ferry Kamp: Chief Marketing Officer bij Meatless Farm: ‘Nederland kan niet meer om vleesvervangers heen. De markt voor vleesvervangers groeit snel, in Nederland momenteel met zo’n 30% per jaar. Het is goed om te zien dat we met zo’n nieuwe innovatieve speler als Flink nu ook de consument die last-minute zijn of haar boodschappen besteld, kennis kunnen laten maken met onze producten. Nederland is klaar voor een vleesvervanger die gewoon echt lekker is. Wij zijn niet anti-vlees en niet pro-vegan en hebben in andere landen laten zien dat we met goede betaalbare producten en gedurfde communicatie veel mensen hebben kunnen overtuigen om wat vaker het stukje vlees te laten staan. Voor de Nederlandse flexitariërs komt er nu echt een aantrekkelijke speler bij.’


In totaal kunnen er drie verschillende producten van Meatless Farm via Flink worden gekocht, namelijk gehakt, hamburgers en nuggets.

8 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page