top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

HappySoaps haalt weer een miljoen euro op en wil verder Europa in

HappySoaps, het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Europa, heeft wederom één miljoen euro opgehaald. Ditmaal via crowd equity. Door middel van een coöperatie kunnen investeerders, vanaf 250 euro, mede-eigenaar worden van HappySoaps. HappySoaps-fans kunnen op deze manier direct bijdragen aan de gezamenlijke missie om plastic te besparen én profiteren als eigenaar van de toekomstige waardegroei van HappySoaps. Het opgehaalde kapitaal wordt ingezet om verder Europa in te trekken. Het streven is om in de komende jaren minimaal 50 miljoen plastic flessen per jaar te besparen.

Marcel Koers: “Het is fantastisch dat we zoveel mede-eigenaren er nu bij hebben en dat zij vertrouwen hebben in ons en nu dus ook hun bedrijf. Met deze financiering kunnen we een enorme impact maken. We hebben aanzienlijk geïnvesteerd in productontwikkeling en nieuwe productcategorieën. We gaan nu flinke stappen zetten richting verdere internationalisering. Want naast het feit dat we nu beschikbaar zijn in Zweden, Denemarken en België hebben we grotere ambities en willen we nog veel meer landen bedienen met onze producten. Duitsland, Oostenrijk, Engeland zijn de landen waar we binnenkort beschikbaar zijn.”


HappySoaps heeft momenteel meer dan 175 producten in hun assortiment, verdeeld over twintig productcategorieën. Denk hierbij aan 100% plasticvrije alternatieven voor shampoo, conditioner, douchegel, scheerschuim, gezichtsreiniger, bodylotion, zonnebrandcrème en zelfs hondenshampoo. Vorig jaar hebben ze als eerste binnen Europa ook 100% plasticvrije tandpasta tabletten en schoonmaaktabletten toegevoegd aan hun assortiment. Het aantal verkooppunten is gestegen tot boven de 3500.


De crowd equity campagne van HappySoaps loopt nog steeds door. Ook eigenaar worden van HappySoaps? Click dan hier

22 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page