top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Groenten- en fruitspecialisten starten actie op 22 juni om 0% Btw-verlaging te realiseren

Op 22 juni a.s. om 10:00 uur zal Ambachtelijke Versdetailhandel Nederland (AVN), de brancheorganisatie voor Versspeciaalzaken, actie ondernemen om te voorkomen dat de afgesproken 0%-BTW-verlaging op groenten en fruit wordt opgeschort. In het Regeerakkoord is afgesproken de haalbaarheid nader te onderzoeken. Dat is inmiddels gebeurd, met overigens conclusies die wij niet onderschrijven. Het is nu tijd dat “Den Haag” komt tot een besluit, wat ons betreft de verlaging van het BTW-tarief op Groenten/Fruit naar 0%.

Op drie locaties in het land - Emmeloord, Julianadorp en Enschede - zal AVN samen met lokale ondernemers het verschil laten zien tussen 9% BTW en 0% BTW op groenten en fruit, en de impact hiervan op een gemiddeld gezin. De slogan 0% BTW op groente en fruit. Dat smaakt naar meer! laat onze ambitie duidelijk zien: het BTW-tarief op Groenten/Fruit moet naar 0%!

Journalisten zijn van harte welkom op de locatie in Emmeloord, waar AVN-bedrijfsadviseur Andrea Paffarini aanwezig zal zijn namens AVN.


Datum: 22 juni 2023 Tijdstip: 10:00 uur Locatie: Lange Nering 85-71, 8302 EM Emmeloord (Markt Ketelplein) kraam Vitamientje.nl

Aanmelden kan door contact te zoeken met David Gribnau, david@gribnau.com, 0620415329

1 weergave0 opmerkingen

Comments


bottom of page