top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

De Online Drogist groeit met 20%

De Online Drogist, de grootste online drogisterij van Nederland, verwacht dit jaar met 20% te groeien waarbij ze nog meer marktaandeel afsnoepen van ouderwetse ‘winkel-drogisterijen’ dan verwacht. De groei is bijna een verdubbeling van de omzet van voor de corona crisis. De Online Drogist heeft sinds de oprichting alleen maar groei gekend. De webwinkel kent vanaf de start een gezonde financiële situatie zonder externe financiering. De Online Drogist heeft meer dan 40.000 artikelen op voorraad van verzorgingsproducten, supplementen, parfums en dieetproducten, maar ook zelfzorggeneesmiddelen.


Wouter

Bruin, algemeen directeur: “Wij willen toonaangevend blijven in de sector en onze klanten nog beter bedienen. Feitelijk hebben wij maar één doel: gezondheid en persoonlijke verzorging toegankelijk maken voor iedereen. Daarvoor is groei noodzakelijk en hebben we de afgelopen maanden onze strategie tegen het licht gehouden en een rebranding van ons merk ingezet. Onze missie is om de beste service, het beste advies en voordelige prijzen te bieden”. Hij vervolgt: “We begrijpen dat gezondheid persoonlijk is en we willen niet alleen producten aanbieden, maar ook deskundig advies voor elke vraag bieden. Zodoende willen we een bijdrage leveren aan een gezond en vitaal leven.”


De markt verandert voortdurend, doelgroepen verschuiven. De wens van De Online Drogist is om aantrekkelijk en toegankelijk te blijven voor mensen van jong tot oud. Dat vraagt om permanent mee te bewegen met verschillende doelgroepen. Vandaar dat de website is vernieuwd en overzichtelijker geworden. Hierdoor is het voor consumenten nog gemakkelijker om te bestellen. Zo groeit ook de grootste online drogist van Nederland mee met de generaties, hun behoeften en (online) gedrag. Adrianne Tuk, marketing directeur, geeft aan: “Onze rebranding zal zorgen voor een stabiele groei en omzet in de komende jaren. We zetten veel effort en budget in om nieuwe doelgroepen te bereiken en hen te activeren via andere kanalen. Ook zal er veel aandacht zijn om klanten aan ons te binden – zowel nieuwe als onze huidige klanten.”

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page