top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Bekendmaking rapport: "Ieder kind een kans! Interventies voor gelijke kansen in het basisonderwijs"

Op 23 september a.s. worden tijdens een webinar de resultaten besproken van een rapport waarin wordt gekeken welke interventies het meest effectief zijn en het meest opleveren om kansenongelijkheid in het basisonderwijs te bestrijden. Het rapport is geschreven door de Education Lab NL in opdracht van het Jeugdeducatiefonds en ABN AMRO Foundation. Het rapport bevat tevens een onderzoek onder docenten van scholen die financiële hulp van het Jeugdeducatiefonds behoeven.



Het rapport wordt in de loop van de ochtend door middel van een persbericht naar buiten gebracht en later besproken op het webinar.


Sprekers en panelleden op het webinar zijn:

  •     Inge de Wolf, inspecteur en hoogleraar aan de Maastricht University. Ze is tevens oprichter van het Education Lab;

  •     Marco Pastors, directeur van het Nationaal Programma Rotterdam Zuid;

  •     Tanja Jadnanansing, voorzitter van het stadsdeel Amsterdam Zuidoost met de portefeuilles Jeugd, Onderwijs en Veiligheid;

  •     Hans Spekman, directeur van het Jeugdeducatiefonds;

  •     Tim Mills, directeur van de basisschool Angel Oak Academy in London;

  •     Daphne de Kluis, CEO Commercial Banking en lid van het Executive Committee van ABN AMRO en

  •     Audrey Raalte schoolleider van de basisschool De Zeven Zeeën in Amsterdam. (Dit jaar nemen zij deel aan een speciaal cross mentoring initiatief waarin twaalf schoolleiders en twaalf topvrouwen uit het Nederlandse bedrijfsleven van elkaar leren.)

De presentatie is in handen van Humberto Tan.


Het complete programma van "Ieder kind een kans" is hier te bekijken.

Online webinar: ‘Ieder kind een kans´ op 23 september 2020

Tijdstip: 15.00-16.30  uur


Voor aanmelden of voor meer informatie kan contact worden gezocht met David Gribnau, op nummer 06 204 153 29 of david@gribnau.com.

30 weergaven0 opmerkingen
bottom of page