top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Amsterdam krijgt eerste M*** F*** Drive Thru

Bijgewerkt op: 22 mrt. 2021

In aanloop van de week zonder vlees wordt de Kromhouthal in Amsterdam Noord omgebouwd tot tijdelijke M*** F*** Drive Thru. Meatless Farm en Salsa Shop willen van 4 tot en met 6 maart op deze manier Amsterdam laten kennismaken met plantaardig eten. Om zo te laten zien dat dat beter is voor de planeet, beter voor je gezondheid en nog steeds ongelooflijk smaakt. De burrito’s kosten maar € 1,00. De M*** F*** Drive Thru is laagdrempelig en ook voor gezinnen de ideale mogelijkheid om de smaak van een lekker vlees-alternatief te doen proeven. Op 4 maart is om 13.00 de speciale opening.Van donderdag 4 tot en met de 6 maart neemt Meatless Farm de Kromhouthal in Amsterdam over en verbouwt deze tot de eerste plantaardige drive-in van Europa. Niet alleen auto’s zijn welkom, er is ook een speciale doorgang voor fietsers en (e-)-scooters. Natuurlijk gelden de bestaande Corona maatregelen. Alle maatregelen zijn genomen om het Corona-proof te organiseren.


Om de M*** F*** Drive Thru te lanceren, werkt Meatless Farm samen met gewerkt met Mexicaanse food specialist Salsa Shop. Zij hebben hun burrito’s opnieuw ontwikkeld, gewoon zonder het vlees! De vleesloze burrito’s zijn duurzamer en gezonder dan de vlees-versies.

Burrito’s voor 1 euro om kennis te maken met plantaardig eten

Erwin Meijer, met meer dan 25 jaar retail-ervaring en verantwoordelijk voor de Nederlandse operatie en de Europese uitrol: ‘Na het succes van onze drive thru in Londen openen we er nu eentje voor een paar dagen op het vaste land van Europa. Om zo voor de eerste keer kennis te maken met onze producten. Nu kun je onze producten bestellen via Crisp en Gorillas. Hopelijk over niet al te lange tijd net als in Engeland gewoon in de supermarkt. Wij zijn er echt van overtuigd dat het goed is om minder vlees te eten. Maar we zijn zeker niet anti-vlees of pro-vegan. Wel is het zo dat het vervangen van één extra roodvleesmaaltijd per week naar een plantaardige maaltijd het equivalent is van 16 miljoen auto's van de weg halen.’


De producten van Meatless Farm zijn echt vers en niet voorgekookt zoals de rest van de markt. Alle producten worden bereid met ingrediënten van een collectief van boeren en worden gemaakt van peulvruchten zoals erwten. Met de smaak, bite en juiciness van vlees maar dan 100% plantaardig zijn de producten eiwitrijk en laag in verzadigde vetten.


Openingstijden M*** F*** Drive Thru: 4 maart 13.00 uur-20.00 uur, 5 maart 11.00 uur - 20.00 uur, 6 maart 11.00 uur tot 17.00 uur

Op het menu staat:

Great Greta's Burrito

Veggie of vegan

Dirty Nachos Libre

Veggie of vegan

Kids menu Not-so-chili sin carne

4 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page