top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Acture neemt Duitse 'fysieke fitheidsspecialist' move UP over

Bijgewerkt op: 20 dec. 2023

Acture, private uitvoerder van sociale zekerheid voor Nederlandse werkgevers, heeft voor de tweede keer in korte tijd een Duitse onderneming overgenomen: move UP. Move UP is een specialist op het gebied van fysieke fitheid en beschikt over kantoren in Hamburg, Berlijn en München. De meer dan 75 medewerkers bestaan uit artsen, sportwetenschappers, fysiotherapeuten, voedingsdeskundigen en deskundigen op het gebied van veiligheid en gezondheid. Zijzijn dagelijks bezig met het creëren van een goede gezondheid op de werkplek. De overname past in de strategie van Acture om een platform te ontwikkelen waarmee werkgevers 360 graden ondersteuning bieden aan collega's op het gebied van welzijn.“Met de overname van move UP zetten we weer een belangrijke stap in de verdere groei van Acture. In combinatie met onze recente overname van Evermood, specialist op het gebied van geestelijk welzijn, kunnen we nu verder bouwen aan onze ambitie om te komen tot een Total Welfare Management. Een platform waar medewerkers anoniem toegang biedt tot video's, artikelen en sessies met gekwalificeerde professionals die ondersteuning bieden bij problemen en moeilijke situaties. Total Welfare Management biedt werkgevers ook de mogelijkheid om te voldoen aan de ESG-rapportageverplichting.” aldus Maudie Derks CEO Acture.


Met specifieke gezondheidsdagen, workshops, fitheidsfestivals en zelfs een digitale adventskalender gericht op gezondheid, helpt move UP organisaties te werken aan de gezondheid van zijn medewerkers. Van mindfulness oefeningen tot voedingstips en inspirerende gezondheidssnacks.


Jan Kolthoff: CEO en oprichter van move UP: “De afgelopen 12 jaar heb ik move UP gebracht tot waar het nu is, een gewaardeerd partner op fysieke fitheid, voor ziektekostenverzekeraars en werkgevers. Acture deelt mijn visie op het gebied van fysieke gezondheid. Ik kijk ernaar uit om samen met Acture het concept van Total Welfare Management verder invulling te geven in Duitsland en in de rest van Europa.”

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page