top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Rotary Bussum rijdt ouderen naar voorstelling Willem de Zwijger leerlingen

Maar liefst 75 ouderen gaan op 21 februari a.s. ’t Spant bezoeken en de musical Geslaagd van het Willem de Zwijger College bekijken. Bewoners van verzorgingstehuizen zijn uitgenodigd door de Rotary Bussum en worden gehaald en gebracht door de leden. Want als het aan de Rotary Bussum ligt gaan ouderen en jongeren in Bussum elkaar vaker ontmoeten. Met dit initiatief genaamd ‘Jong Ontmoet Oud’ zorgen vrijwilligers van de Rotary ervoor dat ouderen een leuk uitje hebben. En de jongeren hebben een voorstelling met iets extra’s, namelijk een positief kritisch publiek.


Margreet van Steijn, voorzitter van Rotary Bussum: ‘Iedere middelbare school brengt een maal per jaar een prachtige en semiprofessionele musical op de planken. Er is lang voor gerepeteerd en veel tijd gestoken in een mooi decor en speciale kleding. Hoe mooi is het dat deze artiesten nu ook voor ouderen willen optreden? Ik denk dat we zo een prachtige kruisbestuiving creëren om twee generaties bij elkaar te brengen. Het vervoer wordt geregeld door de Rotary Bussum georganiseerd, tientallen leden zetten zich in. Gelukkig kunnen we dit jaar ook gebruik maken van de Rolstoelbus van Rollybus.’


Uiteraard krijgen de oudere bezoekers ook een kopje koffie of thee en een gebakje in de pauze aangeboden door de Rotary.

14 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page