top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

RGF Staffing biedt zelfstandig ondernemers vangnet van Tulpenfonds aan

Via het nieuwe ondernemersplatform Younited gaan RGF Staffing en het Tulpenfonds zelfstandig ondernemers actief wijzen op de mogelijkheid om een vangnet voor zichzelf te organiseren. Bijvoorbeeld voor een schenkkring of gezondheidscoach. De ondernemers bepalen zelf welk vangnet bij hen past. Younited start met het voorlichten vanuit de overtuiging dat zelfstandigen hun zekerheden goed moeten organiseren.


Eric de Jong (CEO a.i. RGF Staffing the Netherlands): ‘"Zeker in deze tijd, waarin veel mensen kampen met gezondheidsproblemen als gevolg van het coronavirus, is het van belang dat iedere zelfstandig ondernemer goed nadenkt over specifieke oplossingen. Met ons nieuwe platform Younited.nl maken we dit soort oplossingen inzichtelijk en bieden we hulp bij zaken waar ondernemers niet aan toekomen of niet eerder over na hebben gedacht. Waaronder een financieel vangnet voor het geval je gezondheid je in de steek laat en je financieel in de problemen komt. Door de samenwerking met het Tulpenfonds nodigen wij zelfstandige ondernemers uit te kijken welke oplossing past. In welk stadium je als ondernemer ook bevindt."


Maudie Derks, oprichter Tulpenfonds: ‘"Ondernemers bepalen hun eigen keuzes en laten zich niet in hokjes stoppen. Bij het Tulpenfonds geloven wij in zelfstandige en weloverwogen keuzes. Zodat iedere professional zelf kan bepalen hoe hij of zij de zaken geregeld wil hebben. Bij Younited denken ze daar hetzelfde over. Daarom zijn wij ook verheugd om met dit nieuwe platform samen te werken en nog meer ondernemers kunnen bijstaan. Het is eigenlijk gewoon een kwestie van je verdiepen en er tijd voor vrijmaken. Het organiseren van je financiële zekerheid is niet het leukste werk, maar wel bittere noodzaak en heel verstandig."


Younited® is een platform speciaal ontworpen voor zelfstandig ondernemers. Het verbindt zelfstandigen met opdrachtgevers én soortgenoten. Zzp’ers zijn niet alleen bezig met het uitvoeren van hun opdracht, maar moeten tegelijkertijd alweer op zoek naar de volgende en tussendoor de administratie bijhouden. Om deze ondernemers zo goed mogelijk te faciliteren biedt Younited, als eerste en enige partij, hulp op verschillende vlakken. Ondernemers kunnen er terecht voor het zoeken en vinden van opdrachten, en kunnen er zelf ook andere professionals vinden die hen kunnen helpen. Ook is er een community om met gelijkgestemden in contact te komen en blijven. Via de services biedt het platform hulp bij zaken waar de meeste zelfstandigen vaak niet aan toekomen of te ver voor zich uitschuiven, zoals contractbeheer, urenregistratie en facturatie. En dat allemaal op één plek, met één overzichtelijk dashboard.


Kijk voor meer informatie op: www.younited.nl

6 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page