top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Noodhulp voor zzp’ers die er geestelijk en/of fysiek doorheen zitten

Bijgewerkt op: 9 nov. 2020

Vanaf vandaag kunnen alle zzp’ers een beroep doen op een gratis gesprek met de Gezondheidscoach. Deze coach biedt advies aan zzp’ers die er geestelijk en/of fysiek doorheen zitten als gevolg van de coronacrisis. De Gezondheidscoach is een initiatief van het Tulpenfonds en biedt de helpende hand ter voorkoming van coronastress bij zelfstandigen. De organisatie stelt per direct in totaal 20.000 uur gratis noodhulp ter beschikking. Iedere zzp’er die een beroep wil doen op de coach kan zich aanmelden via www.tulpenfonds.nl

Zowel bij werknemers als zelfstandigen neemt de stress van thuiswerken, onzekerheid, minder sociale contacten en alles gerelateerd aan het coronavirus toe, blijkt uit onderzoek. De komende maanden zijn per definitie al de maanden waarin virussen van oudsher welig tieren, dus een verlaging of inperking van maatregelen lijkt nog ver weg te liggen. Anders dan werknemers hebben zelfstandigen niet de luxe van een werkgever die thuiswerkplekken faciliteert, leuke virtuele borrels organiseert of anderszins ondersteunt in roerige tijden. Terwijl op zijn tijd een luisterend oor echt het verschil kan maken. Tussen donkerzwart en lichtgrijs met perspectief.

Gratis 20.000 uur Gezondheidscoach

Maudie Derks, oprichter Tulpenfonds: “We zijn er voor voor de zelfstandige, die gewend is zijn eigen boontjes te doppen en heel goed in staat is alle stormen het hoofd te bieden. Trots zijn we op de flexibiliteit en daadkracht die aan de dag wordt gelegd. Tegelijkertijd weten we ook dat af en toe een luisterend oor, of iemand die meehelpt alternatieve oplossingen te formuleren heel welkom kan zijn. Standaard bieden we in onze dienstverlening een abonnement op preventie aan met de Gezondheidscoach, maar we vinden dat we in deze roerige tijden een ander gebaar moeten maken. Vandaar dat we, vanaf vandaag, volledig gratis 20.000 uur van onze Gezondheidscoach voor de komende drie maanden ter beschikking stellen aan iedere zzp’er die daar behoefte aan heeft.


 

In de media:


 

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page