top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Mindyourmatch nieuw freelance platform zonder rompslomp en tussenkomst van recruiter

Bijgewerkt op: 27 mei 2021

Mindyourmatch is het nieuwe matching platform dat tegen een faire prijs en volledig transparant opdrachtgevers en freelancers automatisch bijeenbrengt. Door vragen over voorkeuren, wensen en ambitie te combineren met organisatiecultuur- en -waarden brengt het platform freelancers en opdrachtgevers bij elkaar. Zonder tussenkomst van een recruiter wordt matchen zo beter, onbevooroordeeld én stukken goedkoper. Geen stapels cv's meer doornemen, maar alleen de beste matches in de inbox van de opdrachtgever. Mindyourmatch ontzorgt met hoogwaardige matching, goedgekeurde overeenkomsten en snelle betaling voor een faire prijs van slechts 7,50 euro per gefactureerd uur. Het platform start in de bouw-, techniek-, finance-, BI- en ICT-sector.


Martijn de Vrij, oprichter en sinds 2008 actief op de freelancemarkt: ‘Freelancers willen geen sales doen, maar gevonden worden. Ze willen wél zelf in gesprek met de opdrachtgever. Ze willen hun expertise en ervaring rechtstreeks delen. Freelancers willen een relevante etalage en toegang tot nieuwe branches, omdat ze qua cultuur een goede match hebben. Opdrachtgevers willen een duurzame match, want hoe beter iemand bij de organisatie past, hoe sneller iemand waarde toevoegt. Te vaak blijft een niet-passende kandidaat te lang ‘hangen' met kostbare vertraging en afbreukrisico tot gevolg. Gemak bij het opstellen van de opdrachtomschrijving en een kort inhuurproces zijn daarnaast belangrijke wensen.'


Geautomatiseerde formule

Mindyourmatch bestaat uit makkelijk toegankelijke vragenlijsten. Zowel freelancer als opdrachtgever maken een profiel aan. De verbinding wordt gemaakt op basis van de zakelijke persoonlijkheid, de cultuurwaarden en de opdrachtomschrijving. Het invullen voelt als het maken van een persoonlijkheidstest. De vragen prikkelen en stemmen tot nadenken over zaken die belangrijk voor je zijn. Net als bij dating platforms, krijg je op basis van een algoritme de beste matches te zien. Een freelancer wordt discreet en alleen met toestemming gematcht!


Hierna worden freelancer en opdrachtgever aan elkaar gekoppeld voor een persoonlijk inhoudelijk gesprek. Is er een deal? Dan coördineert Mindyourmatch alle administratieve zaken voor beide partijen.


Mindyourmatch ontzorgt met hoogwaardige matching, goedgekeurde overeenkomsten en snelle betaling voor een faire prijs van slechts 7,50 euro per gefactureerd uur. Kwaliteit voorop en privacy gewaarborgd.


 

In de media: 

18 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page