top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Mews neemt Amerikaans bedrijf Frontdesk Anywhere over

Mews, de toonaangevende leverancier van cloudgebaseerde software voor hospitality, heeft vandaag de overname van Frontdesk Anywhere aangekondigd, de in San


Francisco gevestigde aanbieder van cloudgebaseerde software voor hotelmanagement.

Deze overname, geleid door Mews Ventures met als doel de hospitality-sector verder te digitaliseren, markeert de derde overname in Noord-Amerika in iets minder dan een jaar. Dit betekent een verdere investering in een regio waar Mews zijn aanwezigheid blijft uitbreiden. De voorwaarden van de overname zijn niet bekend gemaakt.Frontdesk Anywhere, opgericht in 2009 in het hart van de Silicon Valley, is een bekroond cloudgebaseerd vastgoedbeheersysteem voor onafhankelijke hotels en managementgroepen. Het biedt hoteliers een platform om hun operationele processen te stroomlijnen, de omzet te verhogen en de gastervaring te verbeteren.


De overname van Frontdesk Anywhere volgt op een buitengewoon jaar voor Mews. In 2023 bereikte Mews meer dan 5.000 klanten en verwerkte Mews Payments meer dan $ 5 miljoen aan transacties. Met de overname van FrontDesk Anywhere verwacht Mews deze groei voort te zetten en verdere automatisering van operationele processen voor moderne hoteliers te brengen, zodat zij zich meer op hun gasten kunnen concentreren.


Joe Kiernan, CEO en oprichter van Frontdesk Anywhere, reageert: “Frontdesk Anywhere heeft als missie om hospitality te transformeren en werkt daarbij samen met enkele van ‘s werelds meest vooruitstrevende hospitality-merken en -bedrijven. Door de krachten te bundelen met Mews, zullen het team, de klanten en de partners van Frontdesk Anywhere blijven innoveren in de manier waarop hoteliers hun gasten betere service kunnen bieden via technologie en software.”


“De toevoeging van Frontdesk Anywhere versterkt ons aanbod in Noord-Amerika waar we in 2023 onze sterkste groei zagen,” voegt Richard Valtr, oprichter van Mews, hieraan toe. “Het feit dat we met Frontdesk Anywhere zo’n vroege pionier op het gebied van cloudtechnologie mogen verwelkomen, benadrukt onze toewijding aan deze regio en ons streven om met technologie de hospitality-sector in heel Noord-Amerika te veranderen.”

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page