top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Mews breidt uit met nieuwe kantoren in Amsterdam en Barcelona

Mews, de toonaangevende hospitality cloud, heeft twee nieuwe kantoren geopend in Amsterdam en Barcelona, waarmee het voortbouwt op hun strategische groei met een stijging in omzet van 116% en een Series C-financiering van $185 miljoen in 2022.Mews werd in 2012 in Praag opgericht en heeft zich sindsdien uitgebreid over heel Europa, met kantoren in Nederland – waar het bedrijf momenteel 550 klanten heeft – en Spanje, waar meer dan 200 klanten van Mews gevestigd zijn. De opening van de nieuwe kantoren volgt kort op een personeelsgroei van 60% in Spanje en 36% Nederland.


“We zijn heel enthousiast om onze voortdurende groei en scale-up voort te zetten in deze nieuwe kantoren” zei Matt Welle, CEO van Mews. “Al zijn we een remote-vriendelijk bedrijf, we doen veel moeite om een hechte gemeenschap te vormen. Door uit te breiden naar deze kantoren kunnen we onze unieke werkcultuur, die door gezamenlijke innovatie wordt aangedreven, volledig ondersteunen.”


Het nieuwe, moderne kantoor in Amsterdam ligt in de buurt van bedrijven als Spotify, Booking en Stripe. Het is gevestigd in het voormalige financiële centrum ‘Munstaete’, dat nu is omgetoverd tot een tech-hub van 6000 m² vol snelgroeiende startups.

Het kantoor in Barcelona bevindt zich in het centraal gelegen Gran Via de las Cortes Catalanes, vlakbij Passeig de Gracia. De grote open ruimtes zijn ontworpen om contact te bevorderen, wat belangrijk is om ervoor te zorgen dat nieuwe medewerkers zich meteen onderdeel van het team voelen.


"Ons belangrijkste doel was een centrale locatie dicht bij onze klanten,” vervolgt Matt Welle. “Nieuwe kantoren stellen ons in staat flexibel uit te breiden, wat een belangrijke vereiste was. Omdat traditionele kantoorcontracten gewoon niet meer werken voor een bedrijf als het onze.”

3 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page