top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Meatless Farm introduceert als eerste plantaardige Aziatische borrelsnacks

Meatless Farm brengt de borrelkaart naar een totaal nieuw level met de eerste plantaardige Aziatische borrelsnacks. Een slimme zet voor iedere horecaondernemer, want plantaardig food is bezig aan een enorme opmars.


Meatless Farm serveert de allereerste plantaardige varianten van geliefde Aziatische klassiekers. Ferry Kamp van Meatless Farm: “Vegan food is ongekend populair, consumenten maken steeds vaker de bewuste keuze voor plantaardig, maar op de borrelkaart blijft het ‘plantaardig alternatief’ nog achter.” Doodzonde, vindt hij: “Mensen hebben zin om weer onder elkaar te zijn, samen aan de bar te zitten en een hapje te delen. Maar de groeiende groep flexitariërs zoekt vaak naar lekkere en originele snacks op de borrelplank. Met alleen een vegetarische bitterbal kom je er niet meer. Bovendien zijn er in groepen of gezinnen altijd wel één persoon die vegetariër of vegan is. Diegene bepaalt meestal waar de groep gaat eten. Dus juist die gast wil je verrassen, verleiden en weer terugzien.”


Margepakker bij uitstek

Kamp: “De snacks van Meatless Farm zijn origineel en geven kleur aan je kaart. Dat loont altijd. Een hele simpele manier dus om meer omzet te generen en nieuwe gasten aan te spreken.”

De snacks zijn zo klaar - vanuit de vriezer een paar minuten in de oven of frituur en bovenal waanzinnig lekker. Het vlees van de Aziatische klassiekers is vervangen door o.a. erwteneiwit dat voor een vleessmaak én structuur. Altijd een succes op de borrelplank, ideaal als voorgerecht,’finger food, hapje aan de bar of bijgerecht.


Voor op jouw borrelkaart

  • Lekker malse Porkless Wontons gemaakt van ooosterse paddestoelen en tomaten en gekruid met o.a citroengras, tamarinde, gember, koriander, peper en chili. Lekkerder dan de real deal!

  • Deze Duckless Spring Rolls springen eruit door hun verslavend lekkere smaak van umami. Gerold met de hand. Boordevol goeds als wortelen, oesterzwammen, peultjes, kool en rijstnoedels. Uitstekend in combinatie met een hoisin of een zoete chilisaus.

  • Handgerolde Porkless Gyoza’s met de authentieke Japanse smaak van rijstwijn, sake en soja. Vol proteïne dankzij de erwten. Lekker hartig en kruidig, met een zachte bite.

  • Deze Samosa’s zijn het echte feel good food met een voedzame vulling van aardappelen, erwten, tomaat, ui en geurig gekruid met koriander, kurkuma, fenegriekzaad, gember, chili en kerrieblaadjes. Knapperig van buiten, zacht vanbinnen.Meatless Farm, Meesters in vegan

Het Engelse Meatless Farm is de nieuwste nieuwkomer op de Nederlandse plantaardige markt en met een heuse opmars bezig. Ze zijn niet ‘tegen’ vlees maar willen consumenten laten proeven dat vegan food minstens nét zo lekker of lekkerder is dan meat. En met succes. Inmiddels komen er uit de keuken van Meatless Farm vele originele vleesvervangers en hebben ze al een aantal awards op zak waaronder de eerste prijs van de Food & Drink Federation Awards. In Engeland maar ook in Amerika worden al veel producten van Meatless Farm geserveerd in de restaurants. Denk aan Leons, Pret a manager en Nathan’s hotdogs.


Horecaondernemers kunnen alle plantaardige Aziatische borrelsnacks verkrijgen in de vestigingen van de Sligro of via www.sligro.nl


15 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page