top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Jong talent Roel Cuijpers nu algemeen directeur ArdoSZ

Roel Cuijpers is per 1 juli algemeen directeur van ArdoSZ, de arbodienst binnen de Acture Groep. De 31-jarige Cuijpers is zeven jaar geleden bij de Acture Groep begonnen als junior casemanager en heeft in 2017 de kans gekregen om ArdoSZ op te gaan starten. ArdoSZ is inmiddels een volwaardige arbodienst en sinds kort ook opleidingsinstelling voor bedrijfsartsen.



Maudie Derks, CEO van de Acture Groep: ‘Het verhaal is best bijzonder. Een junior casemanager komt zo uit de opleiding binnen en wordt opgeleid tot register arbeidsdeskundige. Hij heeft zich ontwikkeld tot een specialist op het gebied van de sociale zekerheid en is de laatste jaren verantwoordelijk voor het implementeren van de veranderende wet- en regelgeving. Maar het verhaal gaat vervolgens verder. Roel zag mogelijkheden binnen ons bedrijf om een eigen arbodienst op te gaan zetten. Dit om er voor te zorgen dat de Acture Groep een volwaardige speler wordt en een nog completer dienstenaanbod heeft. Hij heeft deze kans opgepakt en het is dan niet meer dan logisch dat hij nu de algemeen directeur gaat worden van zijn eigen geesteskind.

In nog geen twee jaar tijd is ArdoSZ uitgegroeid tot een gecertificeerde arbodienstverlener die alle kernexpertises in huis heeft die de arbowetgeving verplicht stelt.


 

In de media


 

188 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page