top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

HappySoaps komt met ‘Specialty Shampoo Bars’ voor kappers

HappySoaps, het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland, komt met een speciale Shampoo Bars voor kappers. Met de komst van deze zogenaamde ‘Specialty Bars’ is het vanaf nu mogelijk dat ook kappers een plasticvrij product kunnen aanbieden aan klanten in hun salon. In totaal zijn er vijf verschillende soorten Bars beschikbaar. De speciale kapperslijn is te bestellen op de website van HappySoaps. De geadviseerde verkoopprijs bedraagt € 17,49. Eén Specialty Shampoo Bar van HappySoaps vervangt 2 a 3 reguliere plastic shampooflessen waar veelal ook nog microplastics inzitten.


Marcel Koers, medeoprichter van HappySoaps: 'Het is een langgekoesterde wens van ons om ook kappers te ondersteunen. Na de ‘knipbeurt wordt er veelvuldig shampoo gekocht die vaak ‘iets extra’s heeft en kwalitatief hoog staat aangeschreven. Aan ons de taak om met een plasticvrij alternatief te komen. Na zes maanden testen hebben we nu een speciaal product ontwikkeld. Een kwalitatief goede Shampoo Bar met een aantrekkelijke marge voor de eigenaar van de salon, zeker als de bars de aandacht krijgen die ze verdienen door ze te etaleren in een door ons speciaal ontwikkelde display.’


Het is de missie van HappySoaps om 100% plasticvrije en natuurlijke verzorging toegankelijk te maken voor iedereen. HappySoaps heeft nu meer dan 150 producten in het assortiment, binnen twintig productcategorieën. Denk hierbij aan 100% plasticvrije alternatieven voor Shampoo, Conditioner, Douchegel, Scheerschuim, Gezichtsreiniger, Body Lotion, Zonnebrand en zelfs Honden Shampoo. Dit jaar hebben ze als allereerste binnen Europa nog 100% plasticvrije Tandpasta Tabs en Cleaning Tabs aan toegevoegd. Nu dus gevolgd door een speciale Bar die gericht is hele specifieke producteigenschappen op salonkwaliteit.
17 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


bottom of page