top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

HappySoaps introduceert de allereerste 100% plasticvrije Tandpasta Tabs binnen Europa

HappySoaps, het grootste 100% plasticvrije verzorgingsmerk van Nederland komt met een compleet nieuwe productlijn: tandpasta tabs. Hiermee gaat HappySoaps de strijd aan met de tubes tandpasta (in plastic verpakt en waarvan de pasta veelal microplastics bevat) waar er jaarlijks miljoenen van worden verkocht. In tegenstelling tot al bestaande tandspasta tabletten zijn zowel de introductie verpakking (glas met kurk) alsook toekomstige navulverpakking van HappySoaps compleet plasticvrij. De tandpasta tabs zijn via de website van HappySoaps te verkrijgen en vanaf week 5 bij alle DA-vestigingen.


Marco Koers, medeoprichter van HappySoaps: ‘Er worden jaarlijks miljoenen tubes tandpasta verkocht waarvan de meeste lege tubes niet in de PMD-container belanden maar worden verbrand. Dat kan slimmer met tandpasta tabs. Het heeft ons flink wat maanden aan onderzoek gekost om zo wel het tabletje als ook de verpakking compleet plasticvrij te krijgen. Zo zijn veel draaidopjes op flesjes aan de binnenkant voorzien van plastic en zijn ook navulzakjes van binnen geplastificeerd. Dat is wat ons betreft niet nodig. Onze tabs en verpakkingen zijn daarvan gevrijwaard.’


De tandpasta tabs van HappySoaps zijn op dit moment verkrijgbaar via de website. De komende weken worden alle meer dan 1000 verkooppunten van voorraad voorzien alsook alle DA-vestigingen. Daar zijn de tabs vanaf week 5 verkrijgbaar.


Alternatief voor miljoenen plastic tandpasta tubesTab. Chew. Brush. Het gebruik van tabs om je tanden te poetsen is eenvoudig. Je neemt de tab tussen je tanden en start met kauwen. Vervolgens transformeert de tab in een fijne schuimpasta waarmee je je tanden kan poetsen zoals je gewend bent.


Verpakking en prijzen Tandpasta tabs zijn er in twee varianten: Spearmint - met fluoride en Mighty Mint - zonder fluoride. Ze kosten €5,99 voor 62 tabs. Dit is goed voor 1 maand poetsen. De tabs zijn verpakt in een glazen fles met een dop van kurk. De navulverpakking volgt aan het einde van het eerste kwartaal van 2022.

Kenmerken van de tandpasta tabs:

  • Geeft een schoon gebit

  • Voorkomt tandplak

  • Geeft een heerlijk frisse adem

  • Verkrijgbaar met én zonder fluoride

  • 100% plasticvrij

  • Palmolievrij en vegan

  • Opgebouwd uit natuurlijke ingrediënten

21 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page