top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

HappySoaps de nummer één Ones2Watch van 2023

HappySoaps is uitgeroepen tot de nummer één Ones2Watch van 2023. De Ones2Watch ranking geldt als de kraamkamer van de Inspirerende 40. De Ones2Watch merken vormen de voorhoede van de gamechangers van de toekomst. Waarbij HappySoaps dus meer dan ieder ander merk tot de verbeelding spreekt met de wens om een wereld te realiseren zónder single use plastic, maar mét ‘vrolijke, vegan én watervrije’ alternatieven.Inspirerende gamechanger Marcel Koers, mede-oprichter van HappySoaps: “Wij zijn enorm blij met deze eerste plek. Verandering is hard nodig en de rankinglijst Ones2Watch geeft aan dat HappySoaps het nummer één merk is om in de gaten te houden. Dit omdat erkend wordt dat wij impact maken en een verandering willen bewerkstelligen. Wij willen iedere consument de mogelijkheid te bieden om 100% plasticvrije verzorgings- én schoonmaakproducten toegankelijk te maken voor iedereen.”


Funding Om de sterk groeiende vraag naar producten en de groei van HappySoaps verder te faciliteren heeft HappySoaps recent een compleet nieuwe zeperij en onderzoekscentrum geopend. Daarnaast zijn ze gestart met een crowd equity-campagne om tot drie miljoen euro op te halen waarvan een deel via crowd equity en deel via professionele investeerders. Door middel van een coöperatie kunnen investeerders vanaf 207 euro mede-eigenaar worden van HappySoaps. In de wetenschap dat HappySoaps deze nummer één positie heeft behaald verwacht het bedrijf samen veel nieuwe mede-eigenaren verder door te kunnen groeien.


Op dit moment zijn HappySoaps producten te koop op meer dan 3000 verschillende plekken in Nederland, België, Zweden en Denemarken. Bij de supermarkten is een beperkt basisassortiment te koop terwijl de complete breedte en diepte van het assortiment te verkrijgen is bij de speciaalzaken en de eigen webshop


Meer dan 175 100% plasticvrije producten HappySoaps heeft momenteel meer dan 175 producten in hun assortiment, verdeeld over twintig productcategorieën. Denk hierbij aan 100% plasticvrije alternatieven voor shampoo, conditioner, douchegel, scheerschuim, gezichtsreiniger, bodylotion, zonnebrandcrème, plasticvrije tandpasta tabletten en zelfs hondenshampoo. Recent heeft HappySoaps ook zogenaamde laundry sheets geïntroduceerd, een handige manier om plasticvrij je was te doen.

2 weergaven0 opmerkingen

コメント


bottom of page