top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Eli Itzkin nieuwe General Manager van Obela Europe

Eli Itzkin (52 jaar) is benoemd tot nieuwe algemeen directeur van hummus producent Obela Europe. De joint venture van PepsiCo Strauss, met het Europese hoofdkantoor in Mijdrecht (Nederland), zal onder leiding van Itzkin de positie van Obela hummus en Florentin verder uitbreiden. Met een groeiende marktontwikkeling van hummus in Europa, komt Itzkin met meer dan 22 jaar ervaring naar Obela Europe om de volgende fase van groei te leiden.Itzkin, die in 2018 verkozen werd tot de beste marketeer van Israël, treedt toe met een grote culinaire passie en visie en ziet grote potentie van Obela Europe binnen de Europese hummusmarkt.


Itzkin: 'We zien steeds meer consumenten overstappen op plantaardig voedsel en eiwitten. Hummus speelt daarin een grote rol - zoals we hebben gezien in andere markten zoals Noord-Amerika of Australië. In Europa staat de verkoop van hummus nog in zijn kinderschoenen, maar met Obela blijven we consumenten in aanraking brengen met heerlijke hummus. We willen ons merk sneller uitrollen en consumenten hummus in al zijn facetten laten ervaren.'


Itzkin is een ervaren leider met 22 jaar ervaring bij Strauss Group. Tot voor kort was hij de CEO van Strauss Dairies (een joint venture met Danone) met een jaarlijkse omzet van $ 500 MM dollar. Daarvoor was hij General Manager van Strauss Fresh Food, waar hij het marktaandeel voor Strauss Achla Hummus significant liet groeien en daarmee de nummer 1 hummus van Israël werd.

84 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page