top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Eerste Groningse plasticvrije cosmeticawinkel geopend

HappySoaps heeft vandaag haar eerste plasticvrije cosmeticawinkel geopend. De pop-up winkel die via de Jumbo Foodmarkt aan de Boumaboulevard in Groningen is te bereiken bevat de complete plasticvrije cosmeticalijn van HappySoaps. Van Shampoo Bars, Gezichtsreiniger Bars, Deodorant tot Shaving Bars. Allemaal vrij van microplastics en ook niet in plastic verpakt. De inventaris in de Groningse winkel vertegenwoordigt ongeveer 12.000 plastic flessen waar normaal shampoo, conditioner of andere cosmeticaproducten in zijn verpakt.


Marco Koers, oprichter van HappySoaps: ‘We zijn enorm trots dat we nu een eigen pop-up winkel hebben. De komende maanden willen we kijken hoe consumenten reageren op onze winkel en onze producten als ze een goed overzicht hebben van de gehele productlijn. We hebben ons altijd verbaasd over het feit dat de schappen met verzorgingsproducten vol staan met plastic verpakkingen. Want wat je ook koopt, shampoo, douchegel of conditioner – je krijgt er altijd zo’n enorme plastic verpakking bij. Onze producten bieden een alternatief voor al die plastic verpakkingen. Voor onze producten gebruiken we namelijk geen grammetje plastic in de productie, opslag en verzending. De producten zijn lief voor dieren en de planeet: geen palmolie, vegan en vol met natuurlijke ingrediënten.’


Welkom in Groningen

‘De Jumbo Foodmarkt in Groningen is een fantastische locatie en heeft een grote aantrekkingskracht. Het is geweldig dat we zo welkom zijn. Wij kijken er erg naar uit om hier nu onze vleugels uit te slaan. Al meer dan 60.000 consumenten kopen regelmatig onze producten online. En dit blijft maar groeien. Plasticvrije cosmetica is echt de toekomst. Dat gaan we de Stadjers nu letterlijk en figuurlijk in onze pop-up winkel uitleggen.’, aldus Koers.

Equivalent van 12.000 plastic flessen in ‘Bars’

Handgemaakt in Nederland met liefde! Alle producten van HappySoaps worden liefdevol met de hand gemaakt in Nederland. We hebben bewust gekozen voor productie in Nederland, omdat we het belangrijk vinden om onze CO2-voetdruk zo klein mogelijk te houden door onnodige reiskilometers te vermijden. Door het in Nederland te produceren weten we ook precies welke ingrediënten in onze producten zitten.

HappySoaps is Beauty Angel partner van de Plastic Soup Foundation.

4 weergaven0 opmerkingen

Comentarios


Los comentarios se han desactivado.
bottom of page