top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Bloemenwinkels starten juist nu campagne #mooiwatbloemistendoen

Bijgewerkt op: 16 apr. 2020

De Nederlandse bloemisten starten vanaf vandaag met een speciale campagne om de waarde van bloemen en bloemisten te laten zien, juist in onzekere en moeilijke tijden zoals nu. Nederland heeft meer dan ooit behoefte aan gezelligheid in huis. Daarnaast is dit de tijd om te waken voor vereenzaming, oog voor elkaar te hebben en mensen te waarderen die zich bijzonder inzetten. Bloemisten kunnen met hun prachtige assortiment, vakmanschap en kennis van de klant als geen ander deze behoeftes op gepaste wijze invullen. Met bloemen zeg je alles. Met de campagne #Mooiwatbloemistendoen toont de branche haar meerwaarde.

Bram Rijkers van de branchevereniging Vereniging Bloemist Winkeliers (VBW): ‘We zien bij consumenten en bedrijven een sterke behoefte om juist nu de mensen te waarderen die zich in deze periode bijzonder inzetten. Ook willen consumenten het thuis gezellig maken, nu we meer tijd thuis door (moeten) brengen. Of gewoon aandacht aan de ouderen in Nederland die steun kunnen ontvangen. De bloemist kan deze behoeftes als geen ander invullen. Om Nederland daarover te informeren start de campagne #mooiwatbloemistendoen. Op gepaste wijze willen we laten zien dat bloemisten er nu voor Nederland zijn.’

Belangrijkste instrumenten in deze campagne zijn speciaal ontwikkelde video’s die online worden verspreid. De video’s tonen de kracht van bloemisten. Daarnaast worden consumenten opgeroepen om ook hun geluksmomentjes met bloemisten te delen, waardoor we met elkaar voor positiviteit blijven zorgen.

De campagne is een gezamenlijk initiatief van vooraanstaande stakeholders uit de sierteeltketen.

1 weergave0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Commenting has been turned off.
bottom of page