top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Alpine start proef met pop-up aanmeetlocaties bij Etos

Liefhebbers van festivals kunnen deze week heel gemakkelijk op maat oordoppen laten maken. Alpine Hearing Protection en Etos zijn een proef gestart met pop-up locaties bij verschillende Etos filialen door het land. Het is voor het eerst dat Alpine samen met een drogisterijketen zo dichtbij en laagdrempelig samenwerkt om op maat oordoppen aan te laten meten. Bij Etos zijn al wel sinds jaren verschillende oordoppen van Alpine beschikbaar.

 Arthur van Keeken, CEO van Alpine, specialist in gehoorbescherming: “Het is van belang om goed voor je oren te zorgen. Zonder dat mensen het vaak beseffen kun je al snel gehoorschade oplopen. Dat is echter makkelijk te voorkomen door bescherming in je oren aan te brengen. Dit kun je door oordoppen te kopen vanuit ons reguliere assortiment. Maar de wat meer frequentere festivalbezoeker wil soms net dat beetje meer. Dat zijn dan Alpine MusicSafe op maat oordoppen. Door nu met Etos deze ‘lokaal’ aan te laten meten maken we het de feestgangers wel extra makkelijk. Net als Etos zijn we zeer benieuwd naar het resultaat van deze pilot.”

 

Alpine MusicSafe op maat oordoppen zijn de ideale oordoppen voor muziekliefhebbers die hun gehoor willen beschermen, zonder de muziek te vervormen. De speciale muziekfilter zorgt ervoor dat jij de muziek goed hoort, maar op een veilig niveau. Zo ben je perfect beschermd tegen luide en schadelijke muziek. Daarnaast blijven gesprekken met de mensen om je heen goed verstaanbaar. Je kunt zelf kiezen welk filter je in de MusicSafe laat plaatsen, lichte, gemiddelde of zware demping. Het filter verzwakt hoge en schadelijke frequenties en zorgt voor een minimale vervorming van de geluidskwaliteit. De oordoppen zijn daarnaast eenvoudig in te doen en even gemakkelijk weer uit de oren te halen.

 

 

 

 

2 weergaven0 opmerkingen

Comments


bottom of page