top of page
HET PR-BUREAU VOOR

STERKE EN DEGELIJKE MEDIARELATIES

MIJN AANBOD

Van PR-advies, een persbericht, een mediatraining of een vervelende crisis op komst.

NIEUWS

Het laatste nieuws van mijn klamnten waar ik een rol in heb mogen spelen.

 

KLANTEN

Een overzicht van alle klanten waarvoor ik heb mogen werken.

 

OVER MIJ

Gribnau Communicatie is hèt Public Relations bureau dat helpt bij het opzetten en uitvoeren van het persbeleid van organisaties. In het arrangeren van goede gesprekken met journalisten. Van BNR, Financieele Dagblad tot de Telegraaf of NOS Journaal.  Ik kan het regelen! Mits u nieuws heeft natuurlijk... Met een journalisten netwerk van meer dan 20 jaar oud weet Gribnau Communicatie uw boodschap naar buiten te brengen. Dit met in het achterhoofd dat u, maar ook de journalist  is geholpen bij een goed verhaal, een gedeelde verantwoordelijkheid

Gribnau Communicatie is aangesloten bij de VPRA, de Vereniging van PR- en Communicatieadviesbureaus in Nederland. David Gribnau is oud voorzitter van de VPRA en bezit de Q, het kwaliteitskeurmerk.

Gribnau Communicatie is daarnaast aangesloten bij het International Public Relations Network (IPRN). IPRN is een organisatie van onafhankelijke Public Relations bureaus momenteel met 65 leden verspreid over 35 landen in Europa, het Midden-Oosten, Noord-en Zuid-Amerika, Australië en het Verre Oosten.

Branchevereniging of beroepsorganisatie? Dan is Whitelabel PR het bureau dat u kunt helpen met gedegen en professioneel PR advies.

NIEUWS

contact

CONTACT

Telefoon: (035) 533 72 26
Mobiel: 06 204 153 29
E-mail: david@gribnau.com

Bank: NL61 KNAB 0255 1301 47
KvK: 32079448
BTW-nummer: nl144475595b01

Gribnau Communicatie is aangesloten bij de VPRA en volgt de algemene voorwaarden van deze branche organisatie. Deze zijn gedeponeerd onder nummer 251/1998 ter griffie van de Arrondissements­rechtbank te Utrecht. Download hier de algemene voorwaarden.

Bericht ontvangen!

bottom of page