top of page
  • Foto van schrijverDavid Gribnau

Eerste automatisch zelfladende Hybrid Smart Watch mét hartslagmeter ter wereld

Revolutionair automatisch zelfladend horloge met Zwitserse precisie, dit meesterwerk van smart technologie breekt alle records in autonomie. SEQUENT lanceert exclusief op kickstarter.com zijn tweede generatie zelfladende hybride smartwatches met baanbrekende Red Dot Design Award-technologie.


Deze levert baanbrekende functies, want hoe meer je beweegt, hoe meer je 100% schone kinetische energie omzet in elektrische stroom, voor een onovertroffen autonomie.


De SuperCharger² is vanaf het eerste begin ontworpen als een "smart on demand" horloge met hoge efficiëntie, dat alleen energie gebruikt wanneer dat nodig is. De ingebouwde precisiesensoren volgen al je activiteiten en je hartslag in realtime. Hij synchroniseert bovendien draadloos met onze geavanceerde Sequent BioFeedback-app voor Android en iPhone. Hierin monitor en analyseer je als gebruiker al je gemeten gezondheidsgegevens.


De SuperCharger² is de meest geavanceerde hybride smartwatch op de markt. Het is ook de meest milieuvriendelijke hybride smartwatch die je effectieve ecologische voetafdruk vermindert omdat de technologie miljoenen batterijen per jaar bespaart, en omdat de horlogebanden en bepaalde elektronische onderdelen zijn gemaakt van gerecycled plastic uit de oceanen.


Leverbaar vanaf USD 179,-


1. Bekroonde automatische zelflaadtechnologie

2. Hartslagmeter met mechanische wijzers

3. De meest milieuvriendelijke hybride smartwatch met de meest geavanceerde technologie op de markt


Citaat: De internationale jury van de Red Dot Design Award: "De Sequent SuperCharger smartwatch met hybride oplaadsysteem is een prikkelend en innovatief idee dat overtuigt in duurzaamheid.


Over Sequent: Sequent is opgericht in 2016 en heeft zich inmiddels ontwikkeld tot een toonaangevende Zwitserse start-up voor smart technologie die geavanceerde gezondheidsproducten ontwikkelt voor consumenten. In 2017 haalde het bedrijf meer dan 1,2 miljoen USD op aan inschrijvingen, en creëerde daarmee de meest succesvolle Kickstarter-campagne in Zwitserland ooit. Duizenden smartwatches zijn inmiddels geleverd naar meer dan 135 landen. Tegelijk met de tweede generatie smartwatches introduceert het bedrijf een uniek cryptovaluta-beloningsprogramma om mensen te motiveren tot het ontwikkelen van een gezondere levensstijl terwijl ze tegelijk hun effectieve ecologische voetafdruk verkleinen.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

留言


留言功能已關閉。
bottom of page